Johnny de Mol

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Johnny de Mol

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Johnny de Mol boeken als spreker

Johnny de Mol is een populair Nederlands acteur, ondernemer, programmamaker en televisiepresentator. Ook is hij te boeken als spreker en presentator voor uiteenlopende evenementen. Zijn aangeboren presentatietalent en vermogen om mensen te verbinden maken hem een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheden van Nederland.

Johnny de Mol wordt geboren in 1979 als zoon van producent John de Mol en zangeres Willeke Alberti. Het is dan ook niet zo vreemd dat hij al snel affiniteit heeft met de mediawereld en na zijn middelbare schooltijd bij diverse televisieprogramma’s werkt. Ondertussen volgt hij verschillende theaterworkshops om zich niet alleen als presentator, maar ook als acteur verder te ontwikkelen.

Televisiepersoonlijkheid Johnny de Mol inhuren als spreker

Zijn inspanningen hebben resultaat, want al snel maakt hij zijn debuut voor de camera. Zo speelt hij onder meer in goed bekeken televisieseries als All Stars (VARA), Costa! (BNN), Spangen (TROS), Bon Bini Beach (Yorin), Goede Tijden, Slechte Tijden en Baantjer (RTL4). Later breidt hij zijn acteercarrière uit met optredens in series als Rozengeur & Wodka Lime, Van Speijk, Crimi Clowns en de bijhorende speelfilm Crimi Clowns: De Movie.

Maar ook op het witte doek maakt hij grote indruk als acteur. Hij schittert in films als Oesters van Nam Kee en het veelgeroemde Simon. Met zijn hoofdrol in Drijfzand sleept hij in 2004 zelfs een onderscheiding als Beste Acteur in de wacht. Daarna volgen rollen in bekende films waaronder Zwartboek (geregisseerd door Paul Verhoeven), Vox Populi, Valentino en Smoorverliefd.

Johnny de Mol boeken als presentator

Als presentator verwerft Johnny de Mol bekendheid met het programma Waar is de Mol?, waarin hij met verschillende bekende Nederlanders op reis gaat. Het zijn met name zijn natuurlijke presentatie en menselijke omgang die zijn bekende gasten van een heel andere kant laten zien. Deze vaardigheden etaleert hij ook tijdens zijn werkzaamheden als spreker. In 2008 maakt hij daarnaast prachtige televisie met het programma Down met Johnny, om een jaar later genomineerd te worden voor de Zilveren Televizier-Ster.

In 2015 wint hij zelfs de Gouden Televizier-Ring voor SynDROOM, een programma dat op hetzelfde thema voortborduurt. In hetzelfde jaar presenteert hij met Wendy van Dijk Superkids op RTL 4 en in 2016 volgt de presentatie van Hollands Got Talent. Inmiddels is Johnny de Mol een van de meest begeerde presentatoren in ons land en is hij als spreker actief op talloze grote evenementen. Zijn ruime televisie-ervaring en natuurlijke stijl van presenteren verzekeren u van een succesvolle bijeenkomst waarin humor en een goede sfeer niets minder dan vanzelfsprekend zijn.

Contact opnemen met Johnny de Mol

Wilt u Johnny de Mol inhuren als spreker voor uw evenement of bijeenkomst? U kunt deze populaire presentator boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Wij bespreken graag de vele mogelijkheden met u.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Bestel hier uw boeken en dvd's van Johnny de Mol

Johnny de Mol boeken

Voor prijzen het inhuren van Johnny de Mol kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Johnny de Mol, boeken Johnny de Mol, inhuren Johnny de Mol, lezing Johnny de Mol, workshop Johnny de Mol, dagvoorzitter Johnny de Mol, keynote Johnny de Mol, boekingskantoor Johnny de Mol, huren Johnny de Mol, Johnny de Mol contact, Johnny de Mol adres