Spreker: Jessie Jazz Vuijk

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Jessie Jazz Vuijk boeken als spreker

Jessie Jazz Vuijk is een populair Nederlands model en is ook te boeken als presentator of spreker voor een diversiteit aan evenementen. In eigen land is ze niet alleen bekend als Miss Nederland 2015, maar ook zeer geliefd door haar deelname aan televisieprogramma Expeditie Robinson. Hier steelt ze de harten van het publiek met haar sympathieke uitstraling en grote doorzettingsvermogen.

Jessie Jazz Vuijk wordt geboren in 1995 te Rotterdam. Ze brengt haar middelbare schooltijd door aan het Stanislascollega in Pijnacker en wordt al op zestienjarige leeftijd model. Al snel blijkt ze talent te hebben en boeken opdrachtgevers haar voor uiteenlopende klussen. Zo doet ze onder meer drie maanden lang modellenwerk in Istanbul.

Jessie Jazz Vuijk inhuren als spreker of presentator

In 2015 volgt haar grote doorbraak als ze meedoet aan Miss Nederland. In totaal concurreert ze met elf kandidaten, die elk meedoen namens hun eigen provincie. Ze troeft alle andere deelnemers af en wint de uitverkiezing glansrijk. Niet veel later vertegenwoordigt ze Nederland met verve tijdens de internationale Miss Universe verkiezingen in Las Vegas.

Ondertussen richt ze zich ook op andere activiteiten, want naast haar werkzaamheden als model studeert ze Event Management in Amsterdam. Van deze studie heeft ze nog altijd profijt wanneer bedrijven haar inhuren als spreker of presentator. Want sinds de winst van Miss Nederland, willen vele organisaties haar boeken als presentatrice of voor het geven van een inspirerende lezing.

Jessie Jazz Vuijk boeken voor een lezing of evenement

Haar populariteit in eigen land neemt alleen maar toe, wanneer zij een jaar later deelneemt aan televisieprogramma Expeditie Robinson. Ze schopt het zelfs tot de halve finale en maakt indruk met haar doorzettingsvermogen in fysieke proeven. Ook haar eerlijke karakter en spontane persoonlijkheid vallen in de smaak bij televisiekijkend Nederland.

In 2017 is Jessie Jazz Vuijk te zien in Alles mag op Zondag. In hetzelfde jaar willen nog meer partijen haar inhuren als presentator of spreker. Ze spreekt bevlogen over onderwerpen als styling en maatschappij en is de ideale presentatrice voor modegerelateerde evenementen. Dankzij haar brede ervaringen als model en in Expeditie Robinson geeft zij daarnaast inspirerende lezingen over thema’s zoals reizen en avontuur.

Contact opnemen met Jessie Jazz Vuijk

Wilt u Jessie Jazz Vuijk ook inhuren als spreker of presentator voor uw evenement, presentatie of bedrijfsbijeenkomst? U kunt deze geliefde televisiepersoonlijkheid boeken door contact op te nemen met Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jessie Jazz Vuijk boeken

Voor prijzen het inhuren van Jessie Jazz Vuijk kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Jessie Jazz Vuijk, boeken Jessie Jazz Vuijk, inhuren Jessie Jazz Vuijk, lezing Jessie Jazz Vuijk, workshop Jessie Jazz Vuijk, dagvoorzitter Jessie Jazz Vuijk, keynote Jessie Jazz Vuijk, boekingskantoor Jessie Jazz Vuijk, huren Jessie Jazz Vuijk, Jessie Jazz Vuijk contact, Jessie Jazz Vuijk adres