Janice – Wat trek ik aan op maandag?

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Janice – Wat trek ik aan op maandag?

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot deel van onze totale presentatie. Kleding is hier een sprekend voorbeeld van. Door je goed te kleden, toon je zowel respect voor jezelf als voor je omgeving. Dat geldt niet alleen voor alledaagse situaties. Maar zeker ook bij zakelijke afspraken.

In de workshop ‘Wat trek ik aan op maandag’ neemt de bekende ontwerper Janice u mee langs alle do’s and dont’s van styling binnen het bedrijfsleven. Hebt u het gevoel dat er eens een frisse wind mag waaien door het kantoor? Of bent u iemand die elke dag gefrustreerd voor de spiegel staat? Dan is deze workshop van Janice echt wat voor u.

Na de workshop gaat u naar huis met een doos vol praktische tips waar u uw gehele professionele carrière plezier van zult hebben.  En naast dat de workshop onder leiding van Janice hilarisch is wordt jij je bewust van je uiterlijke zakelijke presentatie. De eerste indruk is immers voor 58% gebaseerd op het uiterlijk. Je krijgt veel handige tips en adviezen die passen bij jou persoonlijk en de uitstraling van je bedrijf.

Tijsduur: 90 minuten

Janice – Wat trek ik aan op maandag? boeken

Voor prijzen het inhuren van Janice – Wat trek ik aan op maandag? kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht