Spreker: Jan Versteegh

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

The jazzy voice of Jan Versteegh

Tv-presentator Jan Versteegh is winnaar van het programma It Takes 2.  Een zangprogramma van Talpa op RTL 4 waarin bekende Nederlanders met een ander beroep dan muzikant gecoached werden door profs als Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Waylon

Als enige presentator in Nederland brengt hij speciaal voor de zakelijke markt de unieke combinatie van zijn bijzondere jazzy stemgeluid en zijn eigenwijze presentatiestijl.

Jazzy dagvoorzitterschap
Organiseert u binnenkort een congres, seminar of bedrijfspresentatie en zoekt u een bijzondere invulling? Jan Versteegh brengt zijn twee liefdes samen in een zakelijke mix. Als presentator word Jan al jaren geboekt op diverse businessevents om met zijn eigentijdse, interactieve en vrolijke manier het programma te presenteren. Vanaf nu is het ook mogelijk om Jan te boeken in combinatie met muzikale intermezzo’s. Terwijl hij uw event op professionele wijze host zal hij daarnaast ook op diverse momenten uw gasten verwonderen met zijn jazzrepertoire. Door deze toevoeging dient hij uw gasten een energie injectie toe waardoor een ieder uw boodschap nog beter zal absorberen.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jan Versteegh boeken

Voor prijzen het inhuren van Jan Versteegh kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Jan Versteegh, boeken Jan Versteegh, inhuren Jan Versteegh, lezing Jan Versteegh, workshop Jan Versteegh, dagvoorzitter Jan Versteegh, keynote Jan Versteegh, boekingskantoor Jan Versteegh, huren Jan Versteegh, Jan Versteegh contact, Jan Versteegh adres