Spreker: Herman den Blijker

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Herman den Blijker inhuren als spreker

Herman den Blijker is een van de beste chef-koks van ons land en is daarnaast uitermate succesvol als spreker. De meeste bekendheid geniet hij waarschijnlijk door zijn vele televisieprogramma’s, waarin hij de horecaformule van bedrijven onder de loep neemt en zijn uitgebreide kennis deelt met ondernemers.

Zijn kennis van zowel de keuken als het ondernemerschap zijn belangrijke redenen voor bedrijven en organisaties om Herman den Blijker te boeken als spreker. Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij precies wat werkt en wat niet werkt en kan hij boeiend vertellen over de optimale bedrijfsformule en zijn rijke carrière.

Een lezing van Herman den Blijker boeken

Een carrière die overigens begon als zestienjarige, toen hij enthousiast begon met koken. Op zijn negentiende gaat hij naar Frankrijk, waar hij drie jaar lang talloze cursussen volgt en in diverse keukens en restaurants werkt. Dit levert hilarische anekdotes in zijn latere werk als spreker op en vormt nog altijd een inspiratiebron voor zijn gevarieerde lezingen.

Tijdens een wijnproeverij in 1989 leert hij David Crouwel kennen, met wie hij in 1992 samen een restaurant opzet in Scheveningen. Helaas wordt het project lang niet zo succesvol als ze hadden gehoopt, een ervaring die zij meenemen naar hun tweede project: de Engel in Rotterdam. Ditmaal blijven de inspanningen niet onopgemerkt en krijgt het duo in 1997 een Michelinster. Naast de Engel is Herman inmiddels eigenaar van diverse andere restaurants.

Herman den Blijker inhuren als spreker

Den Blijker is bij het grote publiek vooral bekend vanwege televisieprogramma’s zoals Herrie in de keuken en Mijn tent is top. Zijn directe benadering als presentator levert naast spraakmakende scènes, ook resultaten op. Uit sommige televisieprogramma’s zijn namelijk succesvolle restaurants voortgekomen.

De televisiepersoonlijkheid schreef ook diverse boeken, zoals Herrie In De Keuken, Herman, Kijken, voelen, ruiken, proeven, koken en eten en Herman Dichtbij. En soms ver weg. Een centrale rol in zijn boeken speelt het gebruik van goede seizoensproducten en het maken van de juiste keuzes achter het fornuis. Elementen waar hij ook tijdens zijn lezingen de nodige aandacht aan besteedt.

Neem contact op met Herman den Blijker

Wilt u Herman den Blijker boeken voor een lezing of inhuren als spreker tijdens uw evenement? Neem gerust contact op met een van onze accountmanagers. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Bestel hier uw boeken en dvd's van Herman den Blijker

Herman den Blijker boeken

Voor prijzen het inhuren van Herman den Blijker kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Herman den Blijker, boeken Herman den Blijker, inhuren Herman den Blijker, lezing Herman den Blijker, workshop Herman den Blijker, dagvoorzitter Herman den Blijker, keynote Herman den Blijker, boekingskantoor Herman den Blijker, huren Herman den Blijker, Herman den Blijker contact, Herman den Blijker adres