Spreker: Guy van der Reijden

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Guy van der Reijden boeken als spreker

Guy van der Reijden is een van de bekendste personal trainers in Nederland en is daarnaast ook te boeken als gepassioneerd spreker en consultant. De fitnessprofessional bezit maar liefst 3 private gyms in de succesvolle 3SIXTY5 formule en ziet zijn organisatie dankzij slim ondernemerschap nog altijd groeien.

De ondernemer pur sang weet als geen ander wat er nodig is om niet alleen gezondheidsdoelen te bereiken, maar ook om een succesvolle onderneming op te zetten. De kernwaarden die hij uitdraagt leveren vaak op beide vlakken succes op. Een lezing van ervaringsdeskundige Guy van der Reijden is dan ook leerzaam, prikkelend en gegarandeerd nooit saai.

Guy van der Reijden inhuren als sportspreker

Guy van der Reijden geniet in Nederland vooral bekendheid vanwege zijn enorme kennis op het gebied van sport en fitness. De trainer propageert een complete aanpak van levensstijl, waaronder voeding, training en psyche de belangrijkste pijlers zijn. Dit zijn onderwerpen waar hij graag over spreekt wanneer bedrijven hem inhuren voor een lezing.

Zijn grote deskundigheid op het gebied van gezondheid en fitness wordt onderstreept door zijn vele certificaten bij toonaangevende instituten, zowel in Nederland als daarbuiten. Ook verwierf hij in de fitnessbranche faam met nieuwe innovaties en was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van het veelbelovende concept Los Angeles Personal Training.

Televisiepersoonlijkheid en trainer van celebrities boeken

De belangrijkste focus van Guy van der Reijden ligt echter nog altijd bij het helpen van cliënten om hun gezondheidsdoelen te behalen. In de loop der jaren heeft hij al talloze celebs, topsporters en modellen mogen begeleiden. Ook was hij in 2015 te zien als trainer in het programma Real Men op RTL 4, waarin 5 ‘echte mannen’ worden klaargestoomd voor de triatlon.

Daarnaast heeft de fitnesspersoonlijkheid twee boeken geschreven op het gebied van fitness en lifestyle: Op de cover van Men’s Health in 100 dagen en Vet man, zo’n baby! Wie nieuwsgierig is geworden na het lezen van deze boeken, kan hem inhuren als spreker en hierbij verschillende prangende fitnessinhoudelijke vragen stellen.

Contact met spreker Guy van der Reijden

Wilt u Guy van der Reijden inhuren als spreker? Graag spreekt hij op enthousiaste wijze over thema’s als fitness, management, creativiteit en ondernemerschap. Boeken of nadere informatie aanvragen doet u natuurlijk via ons boekingskantoor.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Guy van der Reijden boeken

Voor prijzen het inhuren van Guy van der Reijden kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Guy van der Reijden, boeken Guy van der Reijden, inhuren Guy van der Reijden, lezing Guy van der Reijden, workshop Guy van der Reijden, dagvoorzitter Guy van der Reijden, keynote Guy van der Reijden, boekingskantoor Guy van der Reijden, huren Guy van der Reijden, Guy van der Reijden contact, Guy van der Reijden adres