Spreker: Gijs Groeneveld

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Gijs Groeneveld is extreme uitdagingen op sportief gebied aangegaan en heeft daarbij uitzonderlijke prestaties neergezet. Als performance coach specialiseert hij zich daarnaast in onder meer energiemanagement. Groeneveld is een spreker die mensen in beweging zet.

Sportavonturen
In de zomer van 2005 roeit Gijs Groeneveld na een intensieve voorbereiding met drie vrienden van New York naar Amsterdam. Twee jaar later trotseert hij de verzengende hitte van de woestijn in wat de zwaarste hardloopwedstrijd ter wereld kan worden genoemd: de Marathon des Sables, waarbij hij in zes dagen tweehonderddertig kilometer aflegt.

Energiemanagement
Als performance coach richt Gijs Groeneveld Peak4 op en specialiseert hij zich op het terrein van onder meer energiemanagement. Hij is tevens docent aan het Cruyff Institute in Amsterdam. Onder de paraplu van Peak4 houdt Groeneveld zich bezig met de vraag wat er in onze jachtige tijd nodig is om duurzame prestaties te kunnen leveren, niet alleen als individu maar ook in teamverband en als organisatie. In een wereld die aan snelle veranderingen onderhevig is en waarin de korte termijn het vaak lijkt te winnen van de lange termijn, is het niet zo eenvoudig om de verwachtingen die we van onszelf en van anderen hebben, waar te maken. De grote kracht van Gijs Groeneveld is dat hij mensen op interactieve wijze in beweging brengt, zodat ze zich gemotiveerd en bevlogen verder kunnen ontwikkelen.

Gijs Groeneveld is te boeken als spreker.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Gijs Groeneveld boeken

Voor prijzen het inhuren van Gijs Groeneveld kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Gijs Groeneveld, boeken Gijs Groeneveld, inhuren Gijs Groeneveld, lezing Gijs Groeneveld, workshop Gijs Groeneveld, dagvoorzitter Gijs Groeneveld, keynote Gijs Groeneveld, boekingskantoor Gijs Groeneveld, huren Gijs Groeneveld, Gijs Groeneveld contact, Gijs Groeneveld adres