Spreker: Foppe de Haan

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Jarenlang is Foppe de Haan de coach van SC Heerenveen. Samen met Riemer van der Velde is hij van 1985 tot en met 2004 verantwoordelijk voor het beleid van de Friese voetbalclub. En dit deed het duo niet onverdienstelijk. Zo weet SC Heerenveen vanuit de eerste divisie te promoveren naar de eredivisie. Ook weet de club tot twee keer toe de finale van de Nederlandse beker te halen. En in 2000 dwingt SC Heerenveen een kwalificatie af voor de Champions League, een absoluut hoogtepunt in de historie van Heerenveen.

Nieuwe uitdaging

Na bijna 20 jaar in Heerenveen te hebben gewerkt, wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging vindt de Haan als bondscoach van Jong Oranje. Hier krijgt hij de verantwoording over de oudste jeugdelftallen. Zowel in 2006 als in 2007 weet de Haan met Jong Oranje Europees Kampioen te worden. Hierna keert de Haan kortstondig terug bij SC Heerenveen, om vervolgens twee jaar te werken bij Ajax Cape Town.

Foppe Fonds

De Haan is maatschappelijk erg betrokken. Dit uit zich onder andere in zijn stichting Het Foppe Fonds. De stichting zorgt ervoor dat kinderen met een beperking toch kunnen sporten. De Haan: ’Ik heb altijd gevonden dat iedereen de kans moet krijgen zo menswaardig mogelijk te leven. Sommige kinderen worden spijtig genoeg door diverse omstandigheden belemmerd in hun ontwikkeling. Volgens mij is daar altijd iets aan te doen.’

De kracht van de eenvoud

Wat de Haan ook doet, hij vaart zijn eigen koers en hij staat altijd met beide benen op de grond. Daarbij is hij eerlijk en neemt hij geen blad voor de mond. En ondanks al zijn successen, is hij heel normaal gebleven.  Door zijn fijne persoonlijkheid en interessante anekdotes is hij daarom een zeer gewaardeerde gastspreker. Hij geeft onder andere presentaties over samenwerken, teambuilding en motivatie.

Wilt u Foppe de Haan boeken als spreker voor uw congres of seminar? Neem dan gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

© Quality Bookings – Almere

Bestel hier uw boeken en dvd's van Foppe de Haan

Foppe de Haan boeken

Voor prijzen het inhuren van Foppe de Haan kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Foppe de Haan, boeken Foppe de Haan, inhuren Foppe de Haan, lezing Foppe de Haan, workshop Foppe de Haan, dagvoorzitter Foppe de Haan, keynote Foppe de Haan, boekingskantoor Foppe de Haan, huren Foppe de Haan, Foppe de Haan contact, Foppe de Haan adres