Spreker: Esmeralda Kleinreesink

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Esmeralda Kleinreesink is een Nederlandse luitenant-kolonel die hoofd lucht- en grondtransportplanning van de NAVO was. Tegenwoordig werkt zij als universitair docent defensie aan de Nederlandse Defensie Academie. Daarnaast kunt u Esmeralda Kleinreesink inhuren als spreker. In haar lezingen vertelt zij graag over haar uitzendervaringen en over leidinggeven binnen Defensie.

NAVO
Kleinreesink was in haar militaire loopbaan plaatsvervangend chef kabinet van de hoogste militaire baas van Nederlandse en hoofd luchttransport van de NAVO. Ook was zij accountmanager defensie research en development. In 2014 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam op haar proefschrift over internationale militaire autobiografieën.

Tegenwoordig werkt zij als docente aan de Nederlandse Defensie Academie. Daarnaast heeft zij diverse boeken uitgebracht. Zo publiceerde zij Officier in Afghanistan, een uniek kijkje achter de schermen van een internationaal militair hoofdkwartier.

Verder is Kleinreesink een begenadigd spreker. Zij geeft lezingen over abstracte onderwerpen als internationale samenwerking, verandermanagement, leiderschap, gender en klantgerichtheid, die zij concreet maakt met haar ervaringen binnen Defensie.

Samenwerking
Ze heeft het onder andere over de samenwerking tussen mensen uit verschillende landen en hoe je kunt communiceren als mensen nauwelijks Engels spreken, of helemaal niet willen samenwerken.

Daarnaast heeft zij het over ander problemen en dilemma’s waar zij in haar loopbaan mee te maken kreeg. Wilt u Esmeralda Kleinreesink boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Esmeralda Kleinreesink boeken

Voor prijzen het inhuren van Esmeralda Kleinreesink kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht