Energizer XL

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Energizer XL

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Iedereen die een zakelijke bijeenkomst organiseert en zich afvraagt hoe hij de aanwezigen scherp en alert kan houden, hoeft niet langer te tobben. Speciaal voor deze evenementen heeft entertainer Robert de Vries namelijk de Energizer XL ontwikkeld, een show die uw gasten nieuwe energie geeft.

Tempo
In een flitsend tempo biedt Energizer XL gedurende dertig minuten een unieke combinatie van cabaret en magie. Met zijn energieke persoonlijkheid, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten dient Robert de Vries uw gasten een energie-injectie toe. De opzwepende muziek van een live DJ ondersteunt hem daarbij. Echt: nadat ze deze show hebben ondergaan, zitten uw gasten weer op het puntje van hun stoel. En zijn ze dus in staat om uw boodschap goed in zich op te nemen.

Maatwerk
De Energizer XL van Robert de Vries is uitermate geschikt voor het communiceren van uw zakelijke boodschap. Hij snijdt zijn programma altijd op maat voor uw bijeenkomst. Juist tijdens deze momenten van ontspanning kan Robert uw gasten op een informele manier informeren en inspireren.

Tijdsduur: 30 minuten

 

© Quality Bookings – Almere

Energizer XL boeken

Voor prijzen het inhuren van Energizer XL kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht