Danny Ghosen

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Danny Ghosen

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Danny Ghosen boeken als spreker

Danny Ghosen is een bekende televisiemaker die ook is te boeken als spreker, dagvoorzitter of debatleider. De energieke verslaggever is bij een breed publiek bekend vanwege zijn spraakmakende programma’s, die zich met name richten op onderwerpen als misdaad, criminaliteit en alles wat met onrecht te maken heeft.

De basis voor zijn journalistieke carrière legt hij op de School voor Journalistiek in Utrecht, waar hij in 2010 afstudeert. Direct hierna gaat hij als verslaggever en redacteur aan de slag bij Multiculturele Televisie Nederland (MTNL). Al snel weet hij zich te onderscheiden met diverse succesvolle reportages.

Danny Ghosen inhuren als dagvoorzitter of debatleider

Een prestatie die niet onopgemerkt blijft bij de nationale media. Danny Ghosen blijkt een gewild verslaggever en maakt niet veel later de overstap naar PowNed. In 2013 haalt hij alle landelijke media wanneer hij als verslaggever van PowNews opgepakt wordt vanwege een spraakmakende rapportage voor de Russische ambassade.

Steeds meer ontwikkelt hij een voorkeur voor het blootleggen van misdadige en onrechtmatige praktijken. Hij groeit uit tot dé crime-verslaggever van PowNed en doet met zijn items regelmatig veel stof opwaaien in de landelijke media. Iets wat des te knapper is, omdat hij alles zelf bedenkt, verslaat, filmt en monteert.

Televisiemaker Danny Ghosen boeken als spreker of interviewer

Steeds vaker willen bedrijven Danny Ghosen inhuren als spreker, debatleider of dagvoorzitter. Maar ook tonen andere omroepen in toenemende mate belangstelling voor zijn diensten als televisiemaker. Als gevolg hiervan werkt hij in 2014 voor de Evangelische Omroep als verslaggever in het televisieprogramma 3Onderzoekt.

Een jaar later volgt een deelname aan Expeditie Robinson en in 2016 maakt hij de overstap naar de NTR. Hier krijgt de ambitieuze verslaggever de gelegenheid diverse programma’s met journalistieke diepgang te maken, waaronder het succesvolle Danny in Arabistan. De interview- en presentatietalenten die hij hier tentoonspreidt, zorgen ervoor dat nog meer partijen hem willen boeken als presentator, interviewer en spreker tijdens uiteenlopende evenementen.

Contact opnemen met Danny Ghosen

Wilt u Danny Ghosen ook inhuren als debatleider, dagvoorzitter of spreker voor uw congres, seminar of zakelijke evenement? U kunt deze bekende televisiemaker boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Graag overleggen wij uw specifieke wensen.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Danny Ghosen boeken

Voor prijzen het inhuren van Danny Ghosen kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht