Spreker: Danielle Braun

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Corporate Antropoloog Danielle Braun is een specialist op het gebied van leiderschap en organisatiecultuur. Groepen die Danielle Braun inhuren als spreker worden meegenomen op een reis langs vreemde volken om zodoende de cultuur en omgangsvormen binnen hun eigen organisatie beter te leren kennen.

Organisatiecultuur
Braun promoveerde op een onderzoek naar de organisatiecultuur binnen de politiek en deed praktijkervaring op in diverse strategische directiefuncties. Tegenwoordig begeleidt Braun bedrijven en organisaties bij complexe reorganisaties. Daarnaast is zij medeoprichter van de Academie voor organisatiecultuur.

Bovendien geeft zij regelmatig lezingen en workshops. In haar lezingen legt zij aan de hand van exotische verhalen uit wat cultuur is. Zodoende maakt zij duidelijk hoe de organisatiecultuur in elkaar staakt en laat zij haar luisteraars nadenken over hun eigen handelen. De presentaties van Braun zitten bovendien vol met praktijkvoorbeelden.

Apenrots
Daarnaast geeft zij lezingen over groepspositie. De groep vergelijkt zij met een apenrots. Je kunt hoog of laag op deze rots zitten. In haar lezingen legt zij uit hoe mensen hun positie in de groep kunnen beïnvloeden. Daarnaast organiseert zij ook speciale workshops voor vrouwen die hogerop willen komen.

Wilt u Danielle Braun boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Danielle Braun boeken

Voor prijzen het inhuren van Danielle Braun kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht