Spreker: Arnold Vanderlyde

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Op vijftienjarige leeftijd begint Arnold Vanderlyde met boksen. Gedurende zijn loopbaan behaalt hij drie keer brons op de Olympische Spelen. Ook wordt hij maar liefst driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen. In 1993 stopt Vanderlyde met topsport en maakt hij een succesvolle overstap naar het bedrijfsleven.

Winnaarsmentaliteit

Vanderlyde ziet een duidelijke link tussen ondernemen en topsport. In zijn workshop Fighting for Success begeleidt hij mensen op weg naar succes. Het woord fighting verwijst niet alleen naar zijn carrière als professioneel bokser, ook staan de letters voor een aantal fundamentele waarden en karaktereigenschappen die men nodig heeft om succesvol te zijn. Namelijk fysieke staat, intelligentie, groeistrategie, humor, tolerantie, interesse en normen en waarden.

Hard werken

Fighting for Success betekent letterlijk vechten voor uw idealen. Vanderlyde: ‘De kwaliteit van de fight is de kwaliteit van uw communicatie’. In zijn workshops, lezingen en clinics legt Vanderlyde uit dat succes maakbaar is. Zo is het niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven erg belangrijk om u niet uit het veld te laten slaan door tegenslagen. Vanderlyde: ‘Wat het resultaat ook is, het biedt altijd weer nieuw perspectief.’

Motiverend en inspirerend

Dankzij een combinatie van een succesvolle sportcarrière, een gedegen studie aan de Hogeschool voor Sportmanagement en een jarenlange ervaring als trainer en coach maakt dit Vanderlyde een zeer geliefde spreker. Met zijn interactieve optreden weet hij iedereen van begin tot eind te boeien. Daarnaast kan Vanderlyde zijn speeches geheel aanpassen aan de doelstellingen van de opdrachtgever .

Wilt u Arnold Vanderlyde boeken als spreker, dagvoorzitter of workshopbegeleider? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

© Quality Bookings – Almere

Arnold Vanderlyde boeken

Voor prijzen het inhuren van Arnold Vanderlyde kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht