Spreker: Arko van Brakel

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Arko van Brakel boeken als spreker

Arko van Brakel is een succesvolle ondernemer die ook is te boeken als spreker tijdens uw seminar, congres of bedrijfsevenement. Hij staat aan de basis van een van de eerste commerciële internetproviders van Nederland, maakte furore in de reclamewereld en heeft diverse boeken op zijn naam staan.

Arko van Brakel wordt geboren in 1968 en blijkt een geboren ondernemer. In 1994 begint hij samen met compagnon Simon Cavendish het bedrijf Euronet Internet en lanceert hiermee internetpakketten die vanuit computerwinkels te koop worden aangeboden. In 1998 verkoopt hij het bedrijf aan France Telecom. Euronet gaat later op in Wanadoo.

Arko van Brakel inhuren als spreker voor lezing

Al snel ontwikkelt hij zich tot serial entrepeneur en raakt hij betrokken bij tal van andere bedrijven. Zo start hij onder meer REvents, PuntEdu, Nieuwe Helden, Traffical.com, Y-people en Stadscafé den Koopman. Desondanks verloopt zijn ondernemerschap met vallen en opstaan. Sommige start-ups mislukken jammerlijk, terwijl andere een groot succes blijken.

Door al deze ervaringen groeit hij uit tot een waar expert op het gebied van ondernemerschap, succesformules, marketing en internet. Tal van bedrijven willen hem hierdoor inhuren als spreker tijdens congressen, seminars en andere zakelijke bijeenkomsten. In zijn lezingen spreekt hij graag over thema’s als ondernemerschap, leiderschap, innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Ondernemer Arko van Brakel boeken voor congres of seminar

Arko van Brakel deelt zijn expertise niet alleen via lezingen en presentaties, maar ook via uiteenlopende boeken en columns. In 2000 schrijft hij samen met Marcella Bremer zijn eerste boek Nieuwe Helden, een bespiegeling op de nieuwe economie en waar hij in 2003 een van zijn bedrijven naar vernoemt. In 2009 publiceert hij met Iedereen Ondernemer zijn tweede boek.

De ondernemer verwerft in de tussentijd bekendheid als columnist voor gerenommeerde media als Sprout en het Financieel Dagblad. Van 2010 tot 2012 is hij te horen bij BNR Nieuwsradio in programma’s als BNR in Business en Zakendoen Met. Daarnaast vervult hij diverse adviesfuncties in het bedrijfsleven en treedt hij regelmatig op als spreker.

Contact opnemen met Arko van Brakel

Wilt u serial entrepeneur Arko van Brakel ook inhuren als spreker tijdens uw seminar, congres of bedrijfsbijeenkomst? U kunt deze succesvolle ondernemer boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Arko van Brakel boeken

Voor prijzen het inhuren van Arko van Brakel kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Arko van Brakel, boeken Arko van Brakel, inhuren Arko van Brakel, lezing Arko van Brakel, workshop Arko van Brakel, dagvoorzitter Arko van Brakel, keynote Arko van Brakel, boekingskantoor Arko van Brakel, huren Arko van Brakel, Arko van Brakel contact, Arko van Brakel adres