Annette Barlo

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Annette Barlo

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Annette Barlo boeken als spreker

Annette Barlo is een bekend actrice en presentatrice en is ook te boeken als spreker of presentator voor uw evenement. Deze sympathieke persoonlijkheid beschikt over jarenlange ervaring in de televisiewereld en behoort tot de selecte groep Bekende Nederlanders die veelvuldig wordt ingehuurd voor presentaties van bijeenkomsten en andere speciale gelegenheden.

Annette Barlo wordt geboren in 1974 en maakt al op veertienjarige leeftijd haar televisiedebuut in het KRO-programma Platzak. Haar grootste faam verwerft ze met de rol van Anna in Oppassen!!, de razend populaire VARA-serie waar zij in totaal maar liefst 10 jaar lang in speelt. Talloze mensen kennen haar nog altijd van deze rol in de langstlopende komedieserie op de Nederlandse televisie.

Annette Barlo inhuren als presentator

Ook tijdens en na het grote succes van Oppassen!! ontwikkelt ze zich door. In 1994 start ze als presentatrice van De Rabo Top 40, iets wat ze tot haar eigen verrassing uitstekend blijkt te beheersen. Ze wordt gewaardeerd door de Nederlandse kijker en presenteert vervolgens Wereldwensen voor de NCRV. Ze reist voor dit programma de hele wereld over.

Ze scherpt haar presentatievaardigheden hierna verder aan als presentatrice van de semi-live spelshow SponsorBingoBreak. Een goede keuze, want hierna volgen televisieprogramma’s zoals Splits, Betrapt en I feel good. Ook het acteren blijft haar trekken; in 2000 krijgt ze een grote rol in de komedieserie Hij en Julia.

Presentatrice Annette Barlo boeken voor evenement

Hier blijft het niet bij, want in 2009 speelt ze fysiotherapeute Lies de Weerdt in soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. In datzelfde jaar volgt een vaste rol in de dagelijkse familieserie Vrijland van de KRO. In deze periode is ze ook enkele dagen per week te zien als presentator en stamgast bij U Vandaag van RTV Utrecht.

Nog altijd vindt Annette Barlo zowel acteren als presenteren te leuk om uit te sluiten en verricht ze uiteenlopende werkzaamheden in beide vakgebieden. Tegenwoordig is zij met name bijzonder populair als spreker of presentator. Bedrijven en organisaties boeken haar om een evenement in goede banen te leiden en aanwezige gasten op professionele wijze te interviewen.

Contact opnemen met Annette Barlo

Wilt u Annette Barlo ook inhuren als spreker of presentator voor uw bijeenkomst of zakelijke evenement? U kunt deze ervaren presentatrice boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. U ontvangt binnen korte tijd een reactie.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Annette Barlo boeken

Voor prijzen het inhuren van Annette Barlo kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Annette Barlo, boeken Annette Barlo, inhuren Annette Barlo, lezing Annette Barlo, workshop Annette Barlo, dagvoorzitter Annette Barlo, keynote Annette Barlo, boekingskantoor Annette Barlo, huren Annette Barlo, Annette Barlo contact, Annette Barlo adres