Spreker: Annemarie van Gaal

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Annemarie van Gaal is één van de bekendste en succesvolste zakenvrouwen van dit moment. Door haar wereldwijde werkervaring, in combinatie met haar inspirerende manier van werken, is ze een graag geziene gast op congressen en seminars. Niet alleen weet ze het publiek te boeien met enerverende verhalen, ook is ze in staat om hen out-of-the-box te laten denken.

Kansen pakken

In 1990 gaat Van Gaal samen met haar zakenpartner Derk Sauer naar Moskou, om voor VNU te kijken of hier kansen liggen. Wanneer VNU zich na anderhalf jaar terugtrekt, zien Van Gaal en Sauer de mogelijkheden wél en besluiten ze om in Moskou te blijven. Al snel groeit hun onderneming Independent Media uit tot een zeer succesvolle uitgeverij. Binnen vijf jaar is het bedrijf zelfs marktleider op het gebied van vakbladen en consumententijdschriften.

Verslaafd aan uitdagingen

Annemarie Van Gaal is vaak met verschillende dingen tegelijk bezig, omdat dit haar energie geeft. Doordat ze heel efficiënt werk, is ze ook in staat om al deze dingen succesvol uit te oefenen. Ook staat ze bekend om haar snelle manier van beslissen. Van Gaal denkt hierbij in mogelijkheden en niet in moeilijkheden. Hierdoor is zij in staat om kansen te zien én te pakken, zoals in Moskou. Hier heeft zij bewezen om ondanks de cultuurverschillen, corruptie, extreme bureaucratie en economische tegenslagen enorm succesvol te zijn.

  • Annemarie van Gaal spreekt over ondernemerschap
  • Annemarie van Gaal spreekt over leiderschap
  • Annemarie Van Gaal spreekt over marketing en communicatie
  • Annemarie Van Gaal spreekt over duurzaamheid
  • Annemarie Van Gaal spreekt over economie

Dat het inhuren van deze dame garant staat voor een onvergetelijke bijeenkomst, mag duidelijk zijn. Van Gaal is onder andere te boeken als dagvoorzitter of spreker. Wilt u Annemarie van Gaal inhuren voor uw bijeenkomst? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

© Quality Bookings – Almere

 

Bestel hier uw boeken en dvd's van Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal boeken

Voor prijzen het inhuren van Annemarie van Gaal kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Annemarie van Gaal, boeken Annemarie van Gaal, inhuren Annemarie van Gaal, lezing Annemarie van Gaal, workshop Annemarie van Gaal, dagvoorzitter Annemarie van Gaal, keynote Annemarie van Gaal, boekingskantoor Annemarie van Gaal, huren Annemarie van Gaal, Annemarie van Gaal contact, Annemarie van Gaal adres, annemarie van gaal, annemarie van gaal spreker, annemarie van gaal dagvoorzitters