Alexandra van ’t Geloof

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Alexandra van ’t Geloof

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Alexandra van ’t Geloof is een enthousiaste docent en coach is een gepassioneerd spreker over persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Verder treedt Alexandra vaak op als dagvoorzitter.

Persoonlijk Leiderschap
Alexandra van ’t Geloof is opgeleid aan de Hogere Hotelschool in Den Haag, NIMBAS Graduate School of Management in Bradford en aan de Universiteit van Tilburg. Zij is werkzaam geweest als International Account Executive Latin America bij hotelketen ITT Sheraton, als manager bij Randstad en als masterdocent Persoonlijk Leiderschap bij Avans Business School. Tegenwoordig is Alexandra masterdocent Persoonlijk Leiderschap bij NCOI en zij is ook verbonden aan The Leadership Quest van het Zijlstra Instituut.

Leadership Quest
Alexandra van ’t Geloof traint en coacht professionals en managers  in het bereiken van hun doelen in de profit en non-profit sector. Daarnaast geeft zij op masterniveau les in Persoonlijk Leiderschap, Management van Verandering en Strategisch Human Resources Management. Alexandra heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van een module Persoonlijk Leiderschap.
Verder heeft zij diverse publicaties op haar naam op de terreinen bedrijfskunde, accountmanagement en sales. Sinds januari 2014 is Alexandra van ‘t Geloof verbonden aan The Leadership Quest, een denktank van het Zijlstra Instituut te Amsterdam. Onder voorzitterschap van prof.dr.ir. G. van Dijk wil dit gezelschap vooral betekenis geven aan de ontwikkeling van leiderschap in de publieke sector.

Inspirerend
Sinds 1999 spreekt Alexandra van ’t Geloof op seminars en congressen op inspirerende wijze over persoonlijk leiderschap en ondernemerschap. Verder treedt zij veelvuldig op als dagvoorzitter. Door Alexandra geleide bijeenkomsten zijn altijd interactief: Deelnemers kunnen met elkaar en de sprekers in dialoog gaan. Alexandra spreekt vloeiend Engels, dus zij verzorgt ook graag internationale events.

 

Wilt u Alexandra van ‘t Geloof boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem contact op met ons boekingsbureau om de mogelijkheden te bespreken.

 

© Quality Bookings – Almere

Alexandra van ’t Geloof boeken

Voor prijzen het inhuren van Alexandra van ’t Geloof kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Alexandra van ’t Geloof, boeken Alexandra van ’t Geloof, inhuren Alexandra van ’t Geloof, lezing Alexandra van ’t Geloof, workshop Alexandra van ’t Geloof, dagvoorzitter Alexandra van ’t Geloof, keynote Alexandra van ’t Geloof, boekingskantoor Alexandra van ’t Geloof, huren Alexandra van ’t Geloof, Alexandra van ’t Geloof contact, Alexandra van ’t Geloof adres