Zwangerschap Nicolette van Dam loopt op rolletjes

19 augustus 2011, door trendwerk

(Novum) – Nicolette van Dam heeft helemaal geen last van zwangerschapskwaaltjes als misselijkheid en aambeien. "Ik heb nog niet zo heel veel last van mijn zwangerschap", vertelt de presentatrice aan RTL Boulevard. "Maar ik merk wel dat mijn lijf aan het veranderen is."

"Ik reageer misschien wat heftiger op dingen", moet de 27-jarige blondine bekennen. "En ik merk dat ik iets sneller moe ben dan normaal. Maar ik heb ook een druk draaischema, dus dat is niet zo gek."

Nicolette kreeg donderdag een echo. "Het zag er allemaal heel goed uit. Ik lag daar alleen maar met grote ogen en een enorme grijns op m'n kop. Het is zo gek dat je samen een nieuw mensje hebt gemaakt waar je straks verantwoordelijk voor bent."

Nicolette maakte eind juli bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Anderhalve week later ging Nicolettes vriend Bas Smit op zijn knieën. Ondanks haar zwangerschap en het plannen van de bruiloft wil Van Dam blijven werken. "Ik vind het zo leuk, het geeft me ook zo veel energie. Ik ben nog helemaal niet bezig met babykleertjes en de babykamer, omdat ik nog druk aan het werk ben."