Yolanthe twijfelt over Yolanthe op 3

16 november 2012, door trendwerk

Yolanthe Sneijder-Cabau weet niet of ze verder wil met haar interviewserie Yolanthe op 3 van de TROS. Dat geeft de presentatrice aan in weekblad Story. Cabau staat er ondanks haar Hollywood-carrière niet afwijzend tegenover. “Ik vind het een leuk programma om te maken en ondanks dat er regelmatig kritiek op wordt geleverd, zijn de kijkcijfers altijd hoog. Wie weet komt er nog een seizoen, maar dat is iets waar ik nog niet met zekerheid op kan antwoorden“, vertelt de voetbalvrouw.

De tv-ster staat al een tijd niet meer vast onder contract bij de TROS. “Maar we hebben nooit gezegd dat we ermee zouden stoppen. Ik heb een jaar geleden zélf besloten mijn contract op te zeggen bij de TROS. Dat was best een moeilijke keuze, maar ik heb mijn hart gevolgd. Ik wilde me meer op het acteren storten en ook tijd hebben voor mijn man en stiefzoon.

De tv-presentatrice deed het laatste, tweede seizoen, dat gemiddeld 425.000 kijkers trok, op projectbasis. “De TROS vroeg mij of ik dan wel wilde doorgaan met Yolanthe op 3. Ik heb dat met plezier gedaan. Alles bij elkaar was het toch weer een enorm volle agenda. Ik heb hard gewerkt en veel gedaan. De tijd vliegt voorbij.

Over een nieuw seizoen van Yolanthe op 3 heb ik nog niet nagedacht“, besluit ze.