Yolanthe Sneijder Wesley bewondert mij

12 november 2012, door trendwerk

Wesley Sneijder is er zeer trots op dat zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau is gegroeid van Nederlandse soapster naar wie ze nu is. Dat vertelt Yolanthe in weekblad Story. Yolanthe had dit jaar opnames voor de Hollywoodfilm Pain and Gain. “Wesley is ontzettend trots op me en stimuleert me in het werk dat ik doe. We ontmoeten veel mensen uit elkaars vak. Als de mensen hier enthousiast over mij praten tegen Wesley, zie ik hem helemaal glunderen, hij is oprecht blij voor me.”

Ze waardeert dat ‘enorm’. “Wat Wesley vindt of gelukkig maakt, is voor mij heel belangrijk. Hij is de man van mijn leven en als hij mijn werk niet had zien zitten, was het heel moeilijk voor me geweest.”

De topvoetballer is bij Yolanthe op de set komen kijken. “Als hij bij mij komt kijken, is hij gewoon mijn man Wesley die de set komt bezoeken, zoals ook partners van andere acteurs dat doen.”

Wesley keek zijn ogen uit. “Hij gedraagt zich altijd heel rustig en op de achtergrond en kijkt zijn ogen uit. Hij vindt het een heel bijzondere wereld met al die mensen die met snoeren, lichten en camera’s rondrennen. Ook het steeds overdoen van een scène om die van verschillende kanten te kunnen filmen, vindt hij indrukwekkend.”

Wesley heeft in de afgelopen jaren zelf verscheidene reclames opgenomen. Dus hij heeft het acteren een beetje leren kennen en daardoor heeft hij er nog meer bewondering voor gekregen.”