Yolanthe houdt Turkse tv voorlopig af

14 februari 2013, door trendwerk

Waar Yolanthe Sneijder-Cabau in Italië wel een televisiecarrière probeerde op te bouwen, slaat ze tv-optredens in haar nieuwe thuisland Turkije voorlopig af. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Cabau wil het allemaal rustig opbouwen, stelt ze. “Als ze ons zien rijden, roept men: Wesley, Yolanthe, foto? Dat is heel bizar. Zelfs de club weet niet wat er gebeurt. Zelf krijg ik uit alle hoeken aanbiedingen om op tv te verschijnen of in bladen, maar voorlopig houd ik alles af“, zegt ze.

Ze kan nog steeds niet geloven hoe haar wereld is veranderd nu ze in Turkije zit. “Alles gaat zó snel dat ik ’s morgens wanneer ik wakker word, denk: dit is een droom! Ons leven is volkomen anders geworden, in een heel andere cultuur, met een andere taal en andere mensen. Die zijn overigens allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ga heel snel de Turkse taal leren, want ik wil me snel verstaanbaar maken.”

Wes en Yo hebben inmiddels een appartement gevonden in Istanbul, maar daar ging een uitgebreide zoektocht aan vooraf. “Met prachtige villa’s aan het water en penthouses. De een nog mooier dan de ander. We kwamen in een huis en ik zei tegen Wesley: ‘Schat, hier kan ik echt niet wonen, dit is veel te groot.’”

We zijn alleen met ons hondje James en af en toe komt er visite over. Waarom dan zo’n paleis, dat is niet nodig. Misschien op een dag als we veel kinderen hebben.”