Winston Post wil terug in Goede Tijden Slechte Tijden

19 oktober 2011, door trendwerk

Winston Post zou direct ‘ja’ zeggen als hij weer een rol aangeboden krijgt in Goede Tijden Slechte Tijden. De acteur mist de soapserie. “Ik zou heel graag willen terugkeren in Goede Tijden Slechte Tijden. Stiekem hoop ik dat de schrijvers weer met een leuke verhaallijn komen en me dan bellen“, geeft hij toe in Weekend. Toch begrijpt ook Post dat er praktische bezwaren in de weg zitten. “Mijn personage Benjamin is al een keer overleden en zelfs al even teruggekeerd als geest.“
Voorlopig kruipt hij echter in de huid van een kabouter. “Ik ga in de nieuwe Kabout Plop-film spelen, samen met Rob de Nijs. Daarnaast heeft het bedrijf erachter mij nog een aantal projecten aangeboden, maar daar mag ik helaas niets over zeggen.”

Ook Koert-Jan de Bruijn kan de soap maar moeilijk missen. “Ik heb veel aan de serie te danken en ik zou mijn oude plekje dan ook graag weer willen innemen. Samen met Fajah Lourens bracht ik onlangs nog een bezoekje aan de set.”

Recentelijk liet acteur Wilbert Gieske nog weten dat zijn carrière na GTST niet echt gelukt is. “Ik mis de gezelligheid op de set. En het salaris natuurlijk ook“, bekende hij.