Winston Post heeft geen tijd voor gezinsuitbreiding

28 maart 2011, door trendwerk

(Novum) – Winston Post en zijn vrouw willen graag een tweede kind, maar hebben geen tijd voor gezinsuitbreiding. "We zijn allebei eigenlijk te druk voor uitbreiding", vertelde de presentator en acteur vrijdag in Koffietijd.

"We hebben zeker nog een kinderwens", zei de 38-jarige Post, die in 2005 vader werd van zoon Jayden. "Maar als er een tweede kind komt, moet je er ook echt voor kunnen zijn. Dat is bij ons nog niet helemaal het geval, dus we wachten nog even."

De presentator is 'supergelukkig' met zijn gezin. "Ik heb een schitterende, lieve vrouw en een hele lieve zoon. Ik ben oprecht supergelukkig." Post trouwde in 2004 met Vengaboys-zangeres Denise van Rijswijk.

De drukke carrières drukken wel een stempel op het gezinsleven. "We zijn niet echt vaak bij elkaar, maar als we samen zijn dan willen we echt dingen ondernemen. Het is dan echt quality time. Wij moeten het niet hebben van de hoeveelheid, maar van de intensiteit."

Winston Post dankt zijn bekendheid vooral aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Post speelde jarenlang de rol van Benjamin Borges. Vanaf zondag presenteert hij voor RTL 4 het programma Gezond, Mooi & Gelukkig.