Winston moet nog wennen aan getrouwde leven

1 september 2011, door trendwerk

(Novum) – Winston Gerschtanowitz is nog niet helemaal gewend aan zijn leven als getrouwd man. De 35-jarige presentator trouwde in juli met Renate Verbaan. "Aan die ring om mijn vinger moet ik nog altijd wennen", bekent Gerschtanowitz in het AD. "Soms vergeet ik hem 's ochtends zelfs."

Winston en Renate noemen elkaar ook nog niet dagelijks man en vrouw. "Ik heb haar al één keer 'mijn vrouw' genoemd in plaats van 'mijn vriendin'. Nu is het wachten op het moment dat zij voor het eerst 'mijn man' zegt."

Hoewel het wennen is, geniet Winston van zijn huwelijk. Niet trouwen was voor de presentator geen optie. "Wanneer je van iemand houdt, wil je dat hoofdstuk erbij hebben. Die extra laag. En het is leuk wanneer ik haar aan de telefoon 'met Renate Gerschtanowitz' hoor zeggen."

Winston krijgt vanaf eind november op de zaterdagavond een eigen trouwshow op RTL 4, Let's Get Married. Gerschtanowitz bedacht het programma naar aanleiding van alle reacties op zijn aanzoek. "Ik heb Renate in 2009 ten huwelijk gevraagd. Vervolgens kreeg ik vanuit de gekste hoeken en gaten leuke, enthousiaste reacties. Zo vaak dat ik dacht: waarom bestaat er eigenlijk geen trouwprogramma meer?"