Winston laaiend enthousiast over Beste Liedjes Van

4 april 2013, door trendwerk

RTL Boulevard was al enthousiast over zijn tv-show Bloed, Zweet en Tranen, maar ook Jeroen van der Booms nieuwe SBS 6-show De Beste Liedjes Van valt in de smaak bij de concurrent. Dat bleek gisteren uit de uitzending op RTL 4. Boulevard-presentator Winston Gerschtanowitz was lyrisch. “Ik wil daar naar kijken. Het ziet er zo geweldig uit. Het is echt zijn project. Er gebeuren ook hele rare dingen. Iemand had het over Hazes en toen gingen ze ineens Hazes zingen“, zegt hij.

Gerschtanowitz heeft al wat beelden gezien. “Ik kwam hem tegen en hij had op zijn telefoon een ruwe versie. Jeroen kan als geen ander een liedje horen, ergens over praten en achter de piano zitten. Dat is wat hij echt het allerliefste doet. Het zingen en presenteren kan hij nu combineren.

Ook inval-Albert Froukje de Both heeft er zin in. “Dit wordt echt een heel bijzonder programma. Het is echt zijn passie. Het is een heel mooi klein programma. Heel intiem. De artiesten zingen ook elkaars liedjes. Dus het is een heel mooie intieme setting. Het is een beetje een toetje voor op de bank.