Winston Gerschtanowitz staat open voor X Factor

4 december 2012, door trendwerk

Winston Gerschtanowitz zou het erg leuk vinden om samen met Chantal Janzen de presentatie van X Factor over te nemen van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. Dat vertelt de presentator op radiozender 3FM. Gerschtanowitz is door RTL 4-baas Erland Galjaard genoemd als mogelijke vervanger van de twee en het gerucht gaat dat hij in dat geval een duo zou vormen met Janzen.Het is echt nog niet aan de orde. Ondanks dat het met Chantal hartstikke leuk zou zijn“, zegt de tv-ster.

De RTL Boulevard-presentator stelt dat nog niets is besloten. “Het is echt een gerucht nog. Het is totaal nog niet aan de orde. Wendy en Martijn staan gewoon nog op de rol.

Zoals Erland ook in het interview met het AD heeft gezegd, zij doen het gewoon nog en mocht het zo zijn dat zij het eventueel niet zouden kunnen doen, dan wordt het onderwerp van gesprek. Er wordt nu meer gespeculeerd dan nodig.”

Gerschtanowitz verwacht dat Wendy en Martijn aanblijven. “Hoe vaak komt het als presentator voor dat je zo’n programma mag doen? Daar neem je niet snel afscheid van. Daar maak je natuurlijk graag tijd voor.”

Maar als zij het niet zouden doen, dan is het onderwerp van gesprek. Dat natuurlijk wel, ja.