Willie Wartaal hoort biologische klok tikken

15 juni 2011, door trendwerk

(Novum) – Willie Wartaal wil graag kinderen en is niet van plan daar nog jaren mee te wachten. "Als je kinderen wil, moet dat wel op een normale leeftijd gebeuren", vindt de 28-jarige rapper, vooral bekend als lid van De Jeugd van Tegenwoordig.

Olliçio Locadia, beter bekend als Willie Wartaal, heeft sinds kort een vriendin. Hoewel hij eerder zei 'niet zo goed' te zijn in relaties, hoopt hij met deze prille liefde oud te worden. "Ik ben slecht in mijn best doen voor iets. Het zou leuk zijn als ik dit kon vasthouden", vertelt Willie aan Grazia. "Ik ben ook al 28. Dan moet je op een gegeven moment normaal gaan doen. Er gaat nu ook een biologisch ding meespelen."

Willie hoort zijn biologische klok tikken, maar zou een gezinnetje graag nog uitstellen. "Het liefst wil ik daar nog tien jaar mee wachten", zegt de rapper over de komst van kinderen. "Maar dat is niet mogelijk. Ik weet dat ik op een dag kinderen wil."

Hoewel Willie graag nog even wil wachten, ziet hij het helemaal niet zitten om op latere leeftijd een gezin stichten met een jongere vrouw. "Dan heb je zo'n chick die veel jonger is en waar niet mee te praten valt. Ik heb het liefst iemand van mijn eigen leeftijd. Het is bijvoorbeeld leuk als je vriendin dezelfde muziek heeft meegemaakt in de puberteit."

Willies droomvrouw is niet per se een slanke dame met lange benen. "Ze moet gewoon zichzelf zijn, dan ziet ze er vanzelf goed uit", vertelt de rapper die onlangs twintig kilo afviel. "Als je ouder wordt, word je vanzelf lelijk. Dus kun je maar beter met iemand zijn die je echt leuk vindt."