Wilfred Genee praat over vervolg RTL 7-talkshow

2 juni 2016, door Otto de Vries

Wilfred Genee en RTL 7 zijn met elkaar in gesprek over een tweede seizoen van zijn talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. Genee is er serieus over in gesprek. “De kijkcijfers waren niet zo geweldig, maar de critici waren best heel enthousiast over het programma. Heel gek. De weinige mensen die het programma gezien hebben waren er over het algemeen erg enthousiast over. Dat gold ook voor de directie van RTL, dus er wordt nog wel naar gekeken.”

Wat Gaat Er Nu Door Je Heen was tot begin april te zien op de maandagavond van RTL 7. “Misschien zou ik op een ander tijdstip moeten gaan zitten. Het aparte is natuurlijk wel – en dat is niet lullig bedoeld naar RTL 7 – is dat de programma’s daar op Voetbal Inside na niet de hoogste kijkcijfers scoren.”

De talkshow stond na Voetbal Inside, het andere programma voor Genee. “Misschien moet het niet achter elkaar. Twee keer Genee achter elkaar is wel heel veel.”

Albert Verlinde was begin april de laatste gast in de Genee-talkshow. Er keken 202.000 mensen.

In de eerste vijf afleveringen waren Matthijs van Nieuwkerk (252.000 kijkers), Peter R. de Vries (250.000 kijkers), Beau van Erven Dorens (263.000 kijkers), Bram Moszkowicz (228.000 kijkers) en Freek de Jonge (173.000 kijkers) te gast.

 

Mediacourant: