Wilfred Genee doet dagelijkse sportshow niet alleen

22 augustus 2012, door trendwerk

Wilfred Genee gaat het dagelijkse sportprogramma RTL Sport Inside op RTL 7 niet alleen presenteren. Dat heeft de tv-zender dinsdag laten weten. Na verloop van tijd krijgt Genee enkele collega’s. “Wilfred is een werkpaard maar vijf dagen per week RTL Sport Inside is naast Voetbal International en de Europa League-uitzendingen wel wat teveel van het goede. Binnenkort zullen er daarom nog meer mensen aan boord komen bij Sport Inside“, zegt RTL 7-baas Marco Louwerens.

Het half uur durende RTL Sport Inside zal vanaf 3 september elke werkdag om zeven uur op de buis komen. “RTL Sport Inside gaat niet sec alleen de sportnieuwtjes melden maar deze ook voorzien van duiding en een mening. Wilfred is natuurlijk de aangewezen man om dit voor zijn rekening te nemen: hij is scherp, snel, confronterend en relativerend“, legt de zenderbaas uit.

Alle sporten passeren de revue. Het voetbalnieuws wordt gebracht door de mannen van het tijdschrift Voetbal International, met hoofdredacteur Johan Derksen als regelmatig terugkerende deskundige aan de desk.

Voor de andere sporten zijn er eveneens deskundigen die bij Wilfred aanschuiven, zoals Barbara Barend, Fatima Moreira de Melo en Dennis van der Geest.