Wilfred denkt dat VI mogelijk nog wel tot 2025 op tv is

18 januari 2017, door Otto de Vries

Wilfred Genee sluit helemaal niet uit dat Voetbal Inside nog jaren en jaren op de buis is bij RTL 7, ondanks dat Johan Derksen al een tijdje aangeeft ermee op te houden in 2018. Dat vertelde hij vanochtend op Radio 10. Op de vraag of Genee een back-upplan heeft voor als VI stopt, zegt hij: “Niet direct. Nou jawel, maar ik ben er alleen niet mee bezig. Dat zien we dan wel weer. Ik ga er nog steeds vanuit dat Johan tot 2023 of 2025 gewoon nog op de buis is, Johan een beetje kennende.”

Genee vreest niet voor zijn tv-toekomst. “Ik ben wel bezig en ik mag nu ook produceren, dus ik denk dat we daar wel uit gaan komen, maar veel belangrijker is dat ik denk dat het merk Voetbal Inside nog wel even bestaat.”

Derksen is nog erg fit, aldus Genee. “Zoals Johan nu nog in het leven staat, denk ik dat hij nog steeds veel energie en elan heeft.”

Ook René van der Gijp weet inmiddels goed hoe om te gaan met tv, stelt hij. “René leeft er wel naar. Hij pakt veel rust en zorgt dat hij niet te snel uitgepraat raakt.”

Bron mediacourant.