Wendy van Dijk voelt zich als nieuw

24 april 2013, door trendwerk

Wendy van Dijk heeft er geen spijt van dat ze X Factor dit jaar heeft laten schieten. Ze voelt zich herboren nu ze wat meer vrije tijd heeft. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Van Dijk is recent met haar dochtertje en een vriendin naar Sri Lanka gegaan. “Ik heb eindelijk weer tijd voor dit soort gezellige uitjes. Ik heb een aantal maanden alles aan de kant gezet en wil genieten van die vrije tijd. De laatste jaren is dat er bij ingeschoten. Ik merk nu dat dit niet goed is geweest.

Nu heeft Van Dijk het goedgemaakt. “Mijn hoofd is helemaal leeg en ik voel me als nieuw. Met Lizzy en een goede vriendin van mij die ook een dochtertje heeft, ben ik op vakantie geweest naar Sri Lanka. Mijn vriendin wilde dat al jaren, maar het kwam er door mijn drukke agenda nooit van.”

Het was als een droom die uitkwam, vertelt ze. “Ik merkte aan Lizzy hoezeer ze er van genoot dat ik er voor haar was. Ze heeft elke dag gezegd: ‘Ik heb jou lekker de hele dag alleen mama.’ Dat doet me goed, dan smelt ik. Dan voel ik me best schuldig dat ik er niet altijd ben.”

Toen ik op Sri Lanka aankwam, voelde ik alles van me afglijden. De eerste dagen bij het zwembad. Dat je de telefoon kan uitzetten en alle aandacht voor je kindje hebt, dat was zo fijn. Voor mij is dat een enorme luxe.”