Wendy van Dijk met drie nieuwe typetjes

12 september 2011, door trendwerk

Wendy van Dijk introduceert na Ushi, Dushi en Loesie in één keer drie nieuwe typetjes. In het nieuwe programma Ushi & The Family kruipt ze in de huid van een dochter, moeder en oma. Dat heeft Van Dijk vrijdagavond bekendgemaakt in De Wereld Draait Door. Van Dijk heeft met de drie nieuwe typetjes geïnfiltreerd in programma’s van haar tv-collega’s. Zo zat ze in Uitstel van Executie van Martijn Krabbé, Het Familiediner van Bert van Leeuwen en De Geheugentrainer van Jan Slagter.
Ook heeft Van Dijk als oma Betsie, moeder Gerda of dochter Esmeralda Leenders haar jonge tv-collega’s Jan Kooijman en Lieke van Lexmond in de maling genomen. De presentatrice zat bij Kooijman op de bank als figurant in Goede Tijden Slechte Tijden en zat in het programma TV Makelaar van Van Lexmond.

Van Dijk is blij dat het opnieuw gelukt is om BN’ers te foppen met haar typetjes. “Ik ging terug naar mijn eigen postuur en dan kun je nog een hoop doen. Ik heb drie typetjes gespeeld, waardoor het één familie is die ik speel.”

Krabbé vindt het bizar dat hij niet door heeft gehad dat zijn vaste collega hem fopte. “Ik ben er nog steeds ziek van. Ik had niets in de gaten. We hebben zeker drie kwartier gedraaid voor Uitstel van Executie. Zij speelde filiaalmanager. Het was vreselijk.”

Ushi & The Family is op zaterdag 8 oktober tussen 20.00 en 20.30 uur voor het eerst te zien op RTL 4.