Wendy en Martijn waarschijnlijk toch in X Factor

10 september 2012, door trendwerk

Wendy van Dijk denkt dat zij en Martijn Krabbé toch tijd hebben om het nieuwe seizoen van X Factor te presenteren. Dat zegt de presentatrice in Weekend. Nadat Martijn en Wendy’s manager riepen dat het duo het te druk heeft voor de show, boden collega’s als Gordon zich aan voor de presentatie. Nu lijkt er toch niet gewisseld te worden van duo. “Het is helemaal niet gezegd dat ik geen tijd zou hebben voor X Factor. Die uitspraken zijn een heel eigen leven gaan leiden“, zegt de RTL 4-ster.

Er moet slechts goed gepland worden, stelt ze. “Het is wel zo dat we nog niet bij elkaar zijn gekomen om te kijken of het past in de agenda’s. Ik weet dat RTL ons op die plek wil hebben, maar we moeten dat op elkaar afstemmen. Ik denk dat het wel mogelijk moet zijn.”

Doordat de nieuwe Ushi & The Family al bijna helemaal op band stond, heeft Van Dijk het minder druk. “Ik ben ontzettend blij dat ik vorig seizoen naar Erland heb geluisterd. Hij zei: ‘Maak nou alvast twee seizoenen van The Family, want het is zo’n goed concept, straks moet je weer opnieuw beginnen.’ Dus de familie Leenders was al opgenomen. Alleen Ushi moesten we nog bijdraaien.”

Het komende seizoen is Van Dijk weer in velerlei programma’s te zien. “Het meest trots ben ik op de uiteenlopende dingen die ik doe, de variatie erin. Human interest zoals Obese, de politieserie Moordvrouw, de grote liveshows, ik heb niks meer te wensen eigenlijk.”

Een nieuw typetje hoeft de kijker voorlopig niet meer van haar te verwachten. “Nee man, die typetjes zijn zo intensief en zwaar om te doen, ik vind het prima om het even zo te laten.”