Vivian Reijs keek met kromme tenen naar zichzelf

17 juli 2012, door trendwerk

Vivian Reijs kon het nauwelijks aan om haar programma De 25 terug te kijken, toen ze net begon met presenteren. Dat bekent de SBS 6-presentatrice in Veronica Magazine. Reijs heeft het idee dat ze duidelijk gegroeid is. “Toen ik de eerste afleveringen van De 25 terugzag, zat ik met kromme tenen naar mezelf te kijken. Nu vind ik het erg leuk om te zien dat ik daarin ben gegroeid. Ik geniet van de weg naar mijn gestelde doelen en van de progressie die ik maak“, legt de presentatrice uit.

Op de website van SBS 6 wordt Reijs omschreven als ‘aanstormend televisietalent’. “Die tekst heb ik niet zelf geschreven, maar toch ben ik het er wel mee eens. Voor mijn gevoel ben ik er nog lang niet.”

De komende jaren wil Reijs zich sterk gaan toeleggen op haar tv-carrière. “Ik wil mijn horizon meer proberen te verdiepen in plaats van verbreden. Ik ben een stuk minder onrustig dan een paar jaar geleden, omdat ik me nu bewust focus op mijn tv-werkzaamheden en mijn werk als voedingscoach.”

Naast De 25 (“die filmpjes zijn hilarisch“), is Reijs ook te zien in huizenjacht. “Het is een feestje om op pad te gaan met de architecten en leuke kandidaten.”

Tot slot doet ze ook nog de Ikea-show Fix This Kitchen. “Op een blauw duimpje na ging dat heel goed. Inmiddels hebben we al acht nieuwe keukens geplaatst.