Victor Mids bevestigt vierde seizoen van MINDF*CK

13 oktober 2017, door Otto de Vries

Victor Mids deed er onlangs nog een beetje geheimzinnig over, maar kondigt nu alsnog een vierde seizoen van zijn populaire tv-programma MINDF*CK aan. De opnames beginnen binnenkort. Dat laat de illusionist weten op Instagram. Mids spreekt van ‘groot nieuws’. Hij doet gelijk een kandidatenoproep. “Wil jij voor het nieuwe seizoen kans maken om lid van het officiële testpannel te worden? Meld je dan nu aan door een foto (of videoboodschap) en korte motivatie te sturen.

Vorige maand liet Mids zich nog een beetje vaag uit over een eventueel nieuw seizoen. “Dat moet ik nog even in het midden laten. We zijn afgelopen week lekker aan het brainstormen geweest. We hebben allemaal gave plannen voor verschillende dingen. Wat er precies uit naar voren komt, houd ik als een goed illusionist betaamt nog even in het midden“, zei hij.

Sinds Mindf*ck is verhuisd van NPO 3 naar NPO 1, is het programma een waar kijkcijferkanon. Er keken eerder dit jaar meer dan 2 miljoen mensen naar de goochelaar. “Ik ben enorm trots op het succes en dat we dat mooie tijdslot hebben gekregen, maar tegelijkertijd zijn we er niet heel erg mee bezig. We willen gewoon een mooi seizoen maken“, zei hij eerder.

Zijn Duitse editie was met 1,5 miljoen kijkers minder in trek dan hier. Of daar een vervolg op komt? “Of er een tweede seizoen komt, mag ik nog niet zeggen, maar de zender is totaal niet ontevreden, dus wie weet.

Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van MINDF*CK van start gaat.

 

Bron: Mediacourant