Vervolg op Divas Draaien Door

24 oktober 2011, door trendwerk

Patty Brard, Patricia Paay en Tatjana Simic keren in 2012 terug met hun succesvolle programma Diva’s Draaien Door op RTL 4. Dat heeft Brard verteld in het ochtendprogramma Koffietijd. Brard is blij met het vervolg. “Ik heb woensdag een gesprek gehad en het is wel de bedoeling dat er volgend jaar een vervolgserie op komt. Of dat in het voorjaar of in het najaar is, weet men nog niet. Het is in elk geval wel de bedoeling dat het volgend jaar wat gestructureerder wordt“, vertelt ze.
De tv-diva heeft het programma zelf bedacht. “Het is best wel een zwaar programma, maar het is wel het enige echte nieuwe wat is neergezet en wat heeft gescoord. Daar ben ik heel blij mee. De afgelopen tijd heb ik het heel leuk gehad met die rare diva’s. Die Patries is natuurlijk zo gek als een deur, maar ik moet er wel om gieren. Ze is zwak, ziek, misselijk, onderweg of moe. En Tatjana is gewoon een meisje met een hart van goud, is gebleken.”

Overigens is Brard wel enigszins teleurgesteld in Paay, omdat zij van de laatste opnames slechts de helft bijwoonde. “We moesten op het laatste moment een ander onderwerp, omdat een vorig item mislukte. Daar is heel hard aan gewerkt en uiteindelijk konden we alleen dinsdag en woensdag draaien. Daar heeft iedereen alles voor afgezegd, maar Patricia organiseerde afgelopen zaterdag een groot feest en ging daarmee bezig.”

Brard vindt dat Paay ook de tweede opnamedag had moeten blijven. “Aan de ene kant had ze wel gelijk, omdat we al klaar hadden moeten zijn, maar aan de andere kant dacht ik: je gaat niet weg. Uiteindelijk hebben Tatjana en ik de tweede dag alleen afgemaakt. Zij ging naar de Makro.”