Verliefde Lauren Verster heeft heimwee

16 maart 2011, door trendwerk

Lauren Verster heeft steeds meer last van heimwee. De presentatrice, die voor het programma Lauren Verslaat de hele wereld over reist, is het liefst thuis bij haar vriend Jort Kelder. "Hoeveel ik tot nu toe ook genoot van het reizen, momenteel zou ik het liefst gewoon thuis zijn", vertelt Verster in een interview met Flair. "Dat komt doordat ik sinds kort tot over mijn oren verliefd ben."

De relatie tussen Verster en journalist Kelder is volgens de blondine nog pril. "Het is iets kleins dat groeit, maar wel in ons eigen tempo." Verster wil niet al haar vlinders delen met de wereld. "Ik ben niet van plan er te veel over te vertellen. Dan voelt het alsof anderen ermee aan de haal kunnen gaan, terwijl het juist iets van ons tweeën is."

Als Verster niet op reis is, probeert ze zo veel mogelijk tijd door te brengen met Kelder en vrienden. "Dat vind ik de twee belangrijkste dingen in mijn leven: vriendschap en liefde. Ik vind het belangrijk tijd te kunnen steken in een liefdevolle relatie."

De 30-jarige presentatrice 'duikt vol' in haar verliefdheid met haar zestien jaar oudere vriend. "Als ik verliefd ben, is het alles of niets. Ik ben niet voorzichtig en wil ook niet dat de ander reserves heeft ten opzichte van mij." Verster valt naar eigen zegen op authenticiteit. "Iemand die lekker zijn eigen gang gaat, weinig rekening houdt met wat anderen vinden. Ik vind het heel aantrekkelijk als iemand een eigen manier heeft van kijken naar bepaalde dingen."

Verster heeft nog geen kinderwens, maar werd aan het denken gezet toen ze vorig jaar april haar dertigste verjaardag vierde. "Als ik kinderen wil – en die wil ik wel ooit – moet ik er toch ook niet te lang mee wachten." Van een 'geregeld leven met man en kind' krijgt de blondine echter de kriebels. "Ik zou het liefst de eerste vijf jaar met zo'n kind de wereld rondreizen per nachttrein."

Grote 'echte' wensen voor de toekomst heeft Verster niet. "Ik ben bevoorrecht met het leven dat ik leid. Laat mij maar mooie programma's blijven maken en lekker verliefd zijn."

© 2011, Novum