Tv-duoschap met Gordon bevalt Jamai goed

12 juni 2017, door Otto de Vries

Jamai Loman is erg te spreken over zijn hernieuwde tv-samenwerking met Gordon. Dat vertelt hij in een interview met Mikro Gids. De twee presenteren vanavond alweer de laatste aflevering van hun RTL 4-show It Takes 2, waarin BN’ers een zangstrijd met elkaar voeren. Loman heeft het idee dat hun tv-duoschap werkt en kijkt terug op een fijne opnameperiode. “Het bevalt goed. Gordon en ik vinden elkaars humor leuk, dat scheelt. We kunnen een hoop hebben van elkaar.

Het is niet de eerste keer dat ze samenwerken. “We hebben eerder samengewerkt aan het programma Waar is Elvis? Dat was jaren geleden en geen groot succes. Een dag voor die talentenjacht op tv kwam, overleed Michael Jackson. Niemand zat meer te wachten op Elvis.

Zijn rol in It Takes 2 is het opvangen van BN’ers die van het podium komen. Het lijkt op zijn ondergeschikte rol in The Voice of Holland. “Het grote verschil is dat ik bij The voice veel meer bezig ben met wat kijkers op dat moment op sociale media delen over de talenten. Dat doe ik hier niet, ik ben alleen met de BN’ers. De gesprekken gaan dus over hun optredens en het jurycommentaar.”

Nog een verschil is dat bij The voice mensen een zangcarrière ambiëren, terwijl de kandidaten van It takes 2 al zijn doorgebroken als acteur, illusionist of dj. De sfeer is heel anders.

Bron: Mediacourant.