Trijntje Oosterhuis ook bij 3FM Awards

27 maart 2012, door trendwerk

(Novum) – Trijntje Oosterhuis is een van de artiesten die ook optreedt tijdens de 3FM Awards. De organisatie maakte maandag de laatste deelnemers bekend. Oosterhuis zingt een nummer van haar nieuwe album, dat door onder anderen Anouk is geproduceerd.

Waylon staat op de uitreiking op 12 april eveneens in de Gashouder in Amsterdam. Singer-songwriter Yori Swart, Anna Verhoeven en Chagall komen ook naar de hoofdstad. Eerder werd bekend dat Caro Emerald, Gers Pardoel en Racoon optreden. Emerald geeft na de uitreiking nog een concert dat live wordt uitgezonden op Nederland 3.

Tijdens de show treedt ook de winnaar van de 3FM Serious Talent Award op. De winnaar van de prijs voor het Nederlandse talent van het jaar wordt tijdens Paaspop, op 7 april, bekendgemaakt. Dotan, Chagall, Gers Pardoel, Kensington en Chef'Special maken kans op deze award.

De 3FM Awards worden dit jaar voor de achtste keer uitgereikt aan de door het publiek gekozen winnaars. Vorig jaar kwamen onder meer De Jeugd van Tegenwoordig en Go Back to the Zoo als grote winnaars uit de bus.