Toppers onthullen nieuwe bezetting in RTL Late Night

9 mei 2016, door Otto de Vries

Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger zitten vanavond in RTL Late Night om de nieuwe bezetting van de Toppers te onthullen. Dat heeft Joling zojuist gezegd op Radio 538. Volgens Joling vertrekken er twee Toppers en komen er twee nieuwe zangers bij. “Ze schieten me dood als ik nu wat zeg, dat kan ik niet doen. Weet je wat het is? Wat kan mij het eigenlijk schelen. Er gaan er twee uit, dat wordt vanavond bekendgemaakt, en er komen twee nieuwe voor in de plaats.

Joling wil nog geen namen verklappen. “Ik kan niet zeggen wie of wat. Dat is vanavond op televisie. Het wordt vanavond bekendgemaakt in RTL Late Night.”

Volgens de zanger is het in elk geval ‘verrassend’. “Oh god, ik zie nu al dat er twee telefoontjes binnen komen. Mijn privételefoon gaat nu ook.”

De zanger verklapte zondagavond in Carlo’s TV Café al dat een deel van de Toppers gaat stoppen.

Edwin Evers vermoedt dat één van de nieuwe Toppers in elk geval André Hazes jr is.

Een anonieme bron heeft aan de radioshow van 100% NL-dj Lex Gaarthuis laten weten dat Joling met ‘twee eruit en twee erin’ bedoelt dat er twee concerten bij zouden komen in de winter. Mogelijk hebben die winterconcerten van de Toppers een andere samenstelling.

Mediacourant: