Topillusionist Hans Klok doet mee aan It Takes 2

2 maart 2017, door Otto de Vries

Topillusionist Hans Klok doet dit jaar mee aan de BN’er-zangshow It Takes 2. Hij gaat de strijd aan met acht andere kandidaten. Dat heeft RTL 4 laten weten. Van de negen deelnemers is Klok veruit de grootste artiest. De andere kandidaten zijn Radio 2-ster Gijs Staverman, GTST-acteur Buddy Vedder, presentatrice Tooske Ragas, GTST-actrice Holly May Brood, Cherso-ster Bibi Breijman, de politiek correcte actrice Hanna Verboom, rapper Keizer en Boulevard-gezicht Ruben Nicolai.

Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai Loman laten ze op het podium van It Takes 2 Nederland kennis maken met hun onontdekte zangtalent.

De BN’ers worden in de eerste aflevering gekoppeld aan drie klinkende namen uit de Nederlandse muziekindustrie: Trijntje Oosterhuis, Waylon en Glennis Grace. Wie van deze professionals vormt het ultieme zangduo met zijn BN’er?

Alle optredens worden beoordeeld door de grotendeels nieuwe vakjury: Angela Groothuizen, Gerard Ekdom en Nielson.

In de eerste aflevering zingen de negen beroemdheden solo. Backstage luisteren Trijntje, Waylon en Glennis mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, maar niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie duetpartners waarmee ze deze zangcompetitie aandurven. Pas nadat ze hebben gekozen, krijgen de profs te zien welk bekend gezicht bij de stem hoort.

Vanaf show twee begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf dat moment alle optredens met een cijfer. De BN’ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belanden, zitten in de gevarenzone. Hun lot ligt in handen van de publieksjury in de studio. Zij bepalen wie er alsnog door mag naar de volgende show en van welke BN’er we helaas afscheid nemen.

It Takes 2 is vanaf 30 april om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

 

Bron mediacourant.