Thuis Op Zondag zeker tot april 2016 op de buis

21 oktober 2015, door Otto de Vries

Thuis Op Zondag, de officieuze opvolger van Carlo & Irene: Life 4 You met Dirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij, blijft sowieso tot april 2016 op de buis. Dat vertelt de presentatrice in Avrobode. Thuis Op Zondag, dat zondag 382.000 kijkers een 11 procent marktaandeel scoorde, krijgt de tijd om te groeien op SBS 6. “We gaan een heel seizoen live, dus we zijn zeker tot april 2016 op de buis. Het is in ieder geval niet zo dat we bij tegenvallende cijfers al na zes weken van de buis verdwijnen.

Dat geeft Van der Meij een gerust gevoel. “We hebben in elk geval de tijd om het op te bouwen en daarna zien we wel verder.

Van der Meij is tevreden met haar werkgever. “Toen ik met SBS in zee ging, heb ik uitgesproken dat ik graag breed ingezet wil worden. Ik vind veel dingen leuk om te doen: van grote amusementsshows in de studio tot human interestprogramma’s waarin ik wat meer de diepte in mag gaan.

En een middagprogramma als Thuis Op Zondag valt ook onder die breedte. Ik ben blij dat SBS mij die kans geeft, wnat daar leer ik alleen maar van. Ik wil graag goed worden in wat ik doe.