Thomas Berge wordt vader

9 november 2012, door trendwerk

(Novum) – Thomas Berge en zijn vriendin Myrthe Mylius krijgen een kind. "De twaalf weken zijn voorbij, eindelijk", twittert de 22-jarige zanger. "Nu kunnen we jullie eindelijk vertellen dat we in blijde verwachting zijn van een kindje!"

"We hebben de echo gehad en het is allemaal goed. Het is fantastisch, ik ben al helemaal in euforie", zei hij in RTL Boulevard over de overigens geplande zwangerschap. "Ja, we zijn er allebei echt heel erg blij mee. Mijn ouders waren ook vrij jong."

Berge, die eigenlijk Chiel Ottink heet, heeft sinds het voorjaar een relatie met de vijf jaar oudere Mylius. De blondine, bekend van de realityserie Nederlandse Hollywood Vrouwen, was een tijdje getrouwd toen ze in de Verenigde Staten woonde.

In augustus vertelde Mylius nog aan Novum Nieuws dat ze wilde wachten met het plannen van een toekomst met Berge. "Laten we eerst maar het eerste halfjaar doorkomen samen", zei ze voor de camera. "Nu zijn we supergelukkig met elkaar en genieten we daar gewoon van, maar ik ga niet vooruitplannen en vooruitkijken."