The Voice of Holland blijft fris door Martijn Krabbé

27 juli 2017, door Otto de Vries

Vivienne van den Assem vindt dat The Voice of Holland zo fris blijft door de presentatie van Martijn Krabbé, die ze als haar voorbeeld ziet. Dat vertelt ze deze week in Veronica Magazine. Van den Assem vindt Krabbé een held. “Ik heb bewondering voor jouw indrukwekkende carrière. Als ik íemand inspirerend vind, ben jij het. Het laatste seizoen van The Voice of Holland was na zoveel seizoenen opnieuw ongelooflijk goed“, vertelt ze in een dubbelinterview tegen de RTL-ster.

Ze vervolgt: “Ik weet niet of je het daar mee eens bent, maar door jouw energie is dat programma zelfs in het zevende seizoen nog steeds leuk en fris om naar te kijken.”

Krabbé neemt het compliment dankbaar in ontvangst: “Te gek om te horen, met name omdat jij ook in dit vak zit. Dat is de mooiste erkenning die je kunt krijgen. Voor de leek ziet het er misschien makkelijk uit, maar jij begrijpt als geen ander wat er allemaal bij komt kijken.

Van den Assem vindt Krabbé heel puur overkomen. Ze vertelt: “Ik vind het ook heel knap hoe jij omgaat met de deelnemers die daar voor de eerste keer staan. Het lijkt wel alsof je het steeds opnieuw meebeleeft.

Krabbé geeft aan dat dienstbaar zijn zijn geheim is: “Als presentator sta ik altijd in dienst van iets of iemand. Als je er op die manier instaat, loop je nooit in de weg.”

Ik erger me aan mensen die te hysterisch zijn, op een bepaald toontje praten of zichzelf net even iets te belangrijk vinden. Zij zitten een verhaal in de weg.

Bron: mediacourant