Tess Milne stapt over van SBS naar RTL

23 juli 2015, door Otto de Vries

Tess Milne maakt binnenkort de overstap naar SBS naar RTL. Ze gaat samen met Rick Brandsteder en ‘meer namen’ het programma Wie is de Sjaak? presenteren bij RTL 5. Dat bevestigt RTL aan RTL Boulevard. Milne is nu presentatrice bij Veronica, waar haar contract eind van deze maand afloopt.  “We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan“, zegt een woordvoerder van SBS tegen RTL Boulevard. “Tess deed niet veel programma’s meer voor de zender en haar ambities lagen elders.

De presentatrice leek in 2012 een flinke carrièresprong te maken toen SBS haar bombardeerde als de nieuwe Nance Coolen. Haar duoschap met Gerard Joling was echter van korte duur en al snel verdween ze terug naar Veronica.

Binnenkort maakt RTL 5 bekend wie Brandsteder en Milne nog meer als collega’s krijgen bij het nieuwe programma Wie Is De Sjaak.

Wie Is De Sjaak? is een dagelijks programma waarin een groep presentatoren in een stoere surfbus het hele land doorreist op zoek naar mensen die voor 250 euro bizarre opdrachten willen uitvoeren. “Vinden ze die personen niet? Dan zijn zij de Sjaak en moeten zij de opdracht zelf uitvoeren“, aldus RTL.