Tess Milne naast Willem Wever ook in De Rekenkamer

29 augustus 2016, door Otto de Vries

Tess Milne gaat naast het kinderprogramma Willem Wever ook het volwassenenprogramma De Rekenkamer presenteren voor haar nieuwe werkgever KRO-NCRV. Dat heeft de omroep laten weten. KRO-NCRV verklapte bij het nieuws over haar overstap van RTL 5 naar KRO-NCRV alleen dat ze Willem Wever gaat presenteren. Nu is haar tweede programma bekend. Ze gaat De Rekenkamer samen presenteren met Daan Nieber, die eerder al werd weggekaapt bij RTL.

Milne is er blij mee. “De Rekenkamer is een programma waarin je alles wat je kent opnieuw mag onderzoeken. Een plek waar mijn nieuwsgierigheid nog meer ruimte krijgt om op zoek te gaan naar de soms schrikbarende antwoorden op onze financiële vragen.

Ook Naber verheugt zich erop. “Wat kost dat? Die vraag stel ik geregeld, net als elke consument. Maar daarmee informeer ik alleen naar wat het mij kost. De Rekenkamer ontcijfert die prijs voor ons allemaal: wat kost een product of dienst nu echt? En daarmee laat het programma de wereld zien die achter een product of dienst schuil gaat. Wel zo handig, dan weet je tenminste waar je echt voor betaalt.

De Rekenkamer is vanaf 17 november elke donderdag om 20.30 uur te zien op NPO 3.

 

Bron: Mediacourant.