Tess Milne Ik ben niet meteen Wendy van Dijk

7 maart 2013, door trendwerk

Tess Milne vindt niet dat de kijker direct moet verwachten dat ze presenteert als een volleerde tv-ster. Dat zegt het SBS-gezicht in Televizier. Milne trekt zich niet al te veel aan van de kritiek die ze krijgt. “Dat heb je altijd. Er zijn altijd mensen die je leuk vinden en altijd mensen die je stom vinden. Dat is één van de dingen die erbij komt kijken als je op televisie bent. Natuurlijk moet ik nog dingen leren en ben ik niet meteen Wendy van Dijk, maar ik doe gewoon mijn ding en dat blijf ik lekker doen.

Ze is nu te zien in Sterren van de Schans. “Ik ben nog aan het uitzoeken wat mijn ding is, maar dit is gewoon een kans om grote studioshows te presenteren. Ik ben ontzettend blij dat ik op mijn 25ste al zo’n show mag maken met Gerard. Er zijn genoeg mensen die nooit die kans krijgen, dus ik vind het al onwijs cool dat ik dit mag doen.”

Ondertussen werkt Milne ook nog Veronica. “Ik geniet ook nog steeds van mijn werk bij Veronica. Op locatie presenteren en mensen interviewen, vind ik onwijs leuk. En dat in combinatie met mijn werk voor SBS 6, waar ik veel leer, is te gek.”

Presenteren is volgens Milne geen makkelijke taak. “Het is een uitdaging, maar wel heel leuk. Je moet evenwicht vinden in het meegaan met glitter en glamour en tegelijkertijd de essentie van jezelf in een show leggen.