Terugkeer Beau leidt niet tot exit Daphne Deckers

15 juni 2015, door Otto de Vries

De terugkeer van Beau van Erven Dorens bij RTL Boulevard, leidt niet tot het vertrek van invalpresentator Daphne Deckers. Dat stelt RTL vandaag in het AD. Van Erven Dorens, die RTL Boulevard samen met Albert Verlinde groot heeft gemaakt, gaat de showrubriek ‘zo nu en dan’ presenteren, nu hij weer in dienst is bij RTL. Vaste presentator Winston Gerschtanowitz heeft echter al genoeg vervangers. Deckers is de vaste vervanger, maar ook Jan Kooijman staat paraat om in te vallen.

Helemaal veilig lijkt Deckers niet te zijn, want haar manager laat weten dat haar contract met RTL 4 ergens dit jaar afloopt.

Het gerucht gaat al een tijdje dat RTL 4 RTL Boulevard wil vernieuwen, vanwege afnemende kijkcijfers en een vergrijzend publiek. “Misschien helpt de aanwezigheid van Van Erven Dorens straks een handje“, schrijft het AD.

Van Deckers is bekend dat ze doodsbang is om haar presentatiewerk bij RTL Boulevard te verliezen. In het openbaar reageerde Deckers nonchalant op Van Erven Dorens’ comeback: “Ja, dat lijkt me wel heel leuk.