Tatjana Simic helpt mensen in nieuwe tv-show

19 april 2012, door trendwerk

Tatjana Simic stapt in het genre hulp-tv. In een nieuw tv-programma helpt ze mensen die niet lekker in hun vel zitten. Dat zegt de tv-persoonlijkheid woensdag in het AD. Over de titel en de zender die de show gaat uitzenden wil ze nog niets zeggen. “Maar het format past zó verschrikkelijk goed bij me. Het programma richt zich op mensen die mentaal en fysiek niet lekker in hun vel zitten, maar geen energie of ideeën hebben om zichzelf er weer een beetje bovenop te helpen.

Simic is hun reddende engel. “Ik geef ze, met in mijn rugzak een gezonde dosis levenservaring en doorzettingsvermogen, samen met experts op allerlei gebieden weer de kracht terug om het leven een nieuwe, wat positievere wending te geven.”

Als geen ander heb ik de afgelopen decennia leren omgaan met tegenslagen, zowel op het zakelijke, artistieke, persoonlijke als relationele vlak. Die levenswijsheden ga ik nu inzetten voor anderen.

Vorig jaar was Simic samen met haar collega’s Patty Brard en Patricia Paay al te zien in het hulpprogramma Diva’s Draaien Door.