Tatjana houdt vlinders over aan datingshow

18 maart 2011, door trendwerk

(Novum) – Tatjana Simic hield het niet voor mogelijk, maar is toch verliefd geworden tijdens haar datingshow Wie Kiest Tatjana? "Niemand is meer verrast dan ik met de uitkomst van het programma", vertelt de blondine aan de Telegraaf. Welke man haar hart heeft veroverd, is vrijdagavond te zien in de finaleaflevering van het programma.

De vonk sloeg volgens Tatjana pas twee weken geleden over. "Nadat we naar Gran Canaria waren geweest. Tot die tijd dacht ik: leuk ik hou hier lieve vrienden aan over, dat is het." Tatjana liet in februari weten dat ze teleurgesteld was in de honderden mannen die zich hadden aangemeld voor haar zoektocht naar de liefde. "Ik had toch gehoopt dat ze wat intelligenter zouden zijn", zei de blondine destijds.

Nu zegt Tatjana dat ze 'misschien wel de man van haar leven' heeft gevonden. De blondine denkt zelfs voorzichtig na over trouwen. "Ik heb een man leren kennen waarmee ik misschien een toekomst op kan bouwen die bij me past. Deze man roept keihard: ik wil met je trouwen, je bent de vrouw van mijn leven. Als je verliefd bent, zeg je dat soort dingen. Het is niet uitgesloten, maar er zit geen druk op."

Tatjana en haar man, Leon, Peter of Richard, doen het de komende tijd rustig aan. "We gaan iets doen met onze verliefdheid, ontdekken of we een toekomst hebben samen." Een tweede seizoen Wie Kiest Tatjana? sluit de blondine uit, ook als haar hart weer wordt gebroken. "Ik ga niet wéér op zoek naar een man."